GEANIMEERDE VIDEO’S ZIJN VISUEEL

De eerste en belangrijkste reden voor het gebruik van geanimeerde video is dat het rich media is. Video’s bestaan ​​over het algemeen uit foto’s die samen rijke mediamomenten creëren.

Dit visuele medium spreekt de zintuigen aan en biedt een gemakkelijke en effectieve manier om belangrijke boodschappen over te brengen. Het beste van alles is dat visuals veel gemakkelijker te consumeren zijn dan tekst en een blijvende impact hebben op uw publiek: 90% van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd, is visueel en visuals worden 60.000 keer sneller in de hersenen verwerkt dan tekst.

Misschien wel een van de grootste voordelen van het gebruik van geanimeerde video is het gemak waarmee je abstracte ideeën visueel kunt vastleggen. Deze video’s kunnen u helpen bij het uitleggen van complexe ideeën of processen, het verkopen van uw producten of diensten, of het verbeteren van de erkenning van uw bedrijf, samen met wat u ook doet.

De animatie zal resoneren met uw prospects. We hebben bijna allemaal animaties of tekenfilms in ons leven gezien, dus we kennen ze allemaal. Niet alleen zijn geanimeerde video’s gemakkelijker te maken dan hun traditionele, op mensen gebaseerde tegenhangers, maar ze hebben ook meer impact op de kijker. Dat betekent echter niet dat je er gewoon zelf een moet maken, omdat ze nog steeds vaardigheden vereisen die je waarschijnlijk niet bezit.

Als je animatievideo’s wilt maken, raad ik channelorange aan, het is een vervangend bedrijf gevestigd in Nederland en dat ik onlangs een animatievideo heb gekregen voor een billboard-campagne van mij en dat ze uitzonderlijk werk hebben geleverd.

Met geanimeerde video bent u niet beperkt door een van deze factoren. Je kunt van achtergrond wisselen, personages verplaatsen en zelfs rekwisieten toevoegen met een simpele klik, slepen en neerzetten. Dit maakt het eenvoudig om verschillende manieren te testen om uw boodschap over te brengen.

channelorange.nl