LED GEZICHTSMASKER DOET HET PATROON VAN DE MOND NA

Gezichtsmaskers zijn over de hele wereld de nieuwe norm geworden, wat heeft geleid tot veel innovatieve iteraties. De videogameprogrammeur en ontwerper Tyler Glaiel creëerde het JabberMask, een interactief, spraakgestuurd gezichtsmasker met een LED-display dat als een mond beweegt in de maat met je spraak en glimlach en emoji’s op aanvraag kan weergeven.

Afgezien van zijn interactieve functies, functioneert het masker net als andere beschermingsmiddelen. Het is gemaakt van katoen, waarvan recentelijk studies hebben aangetoond dat het bijna net zo goed werkt als chirurgische maskers – dit onderdeel kan worden verwijderd en gewassen. Om het zo licht mogelijk te houden, gaan de riemen rond het hoofd van de drager en zit de batterij helemaal achteraan.

Er zijn drie verschillende versies van het JabberMask. De Lite is het basismodel met een 6 × 6 LED-rooster dat de bewegende mond en glimlach weergeeft en werkt op batterijen, de Deluxe heeft een groter 8 × 8 LED-rooster en een oplaadbare batterij, en de Pro voegt emoji-ondersteuning toe die kan worden bediend via een Android- of iOS-app.

dgmondmasker.nl

medisch-mondkapje.nl