VOORDELEN VAN EEN SLIMME PARKEEROPLOSSING

Smart Parking is een van de meest geaccepteerde en snelst groeiende Smart City-oplossingen ter wereld. Luchthavens, universiteiten, winkelcentra en stadsgarages zijn slechts enkele entiteiten die de aanzienlijke voordelen van geautomatiseerde parkeertechnologie beginnen te realiseren. De mogelijkheid om gegevens te verbinden, analyseren en automatiseren die zijn verzameld van apparaten, mogelijk gemaakt door en beschreven als het internet der dingen, is wat slim parkeren mogelijk maakt.

Smart Parking omvat het gebruik van goedkope sensoren, realtime gegevens en applicaties waarmee gebruikers beschikbare en niet-beschikbare parkeerplaatsen kunnen volgen. Het doel is om de tijd die wordt besteed aan het handmatig zoeken naar de optimale parkeervloer, parkeerplaats en zelfs kavel te automatiseren en te verminderen. Sommige oplossingen omvatten een complete reeks diensten, zoals online betalingen, parkeertijdmeldingen en zelfs autozoekfuncties voor zeer grote kavels.

Zoeken naar parkeerplaatsen verbrandt ongeveer een miljoen vaten olie per dag. Een optimale parkeeroplossing zal de rijtijd aanzienlijk verkorten, waardoor de hoeveelheid dagelijkse voertuigemissies wordt verlaagd en uiteindelijk de wereldwijde ecologische voetafdruk wordt verkleind. City Smart Park is gevestigd aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. U kunt ook een plek reserveren via ParkMobile!

De implementatie van een slimme parkeeroplossing zou zeker een geweldige investering zijn voor elke gemeente of elk bedrijf. Aangezien de wereldbevolking blijft groeien en verstedelijken, is het van vitaal belang om een ​​goed geplande en gemaksgedreven parkeeroplossing te implementeren die wereldwijd kan worden gebruikt.

parkeren den haag

parkeren-denhaag-centrum.nl